SPECIAL

VARJE FÖRETAG HAR SINA EGNA BEHOV. EXCITS HAR LÖSNINGARNA!

ON TOUR – FÖR FILM, TELEVISION OCH MEDIAINDUSTRIN

On Tour är ett specialutformat program för underhållningsindustrin. eXcits erbjuder ett komplett paket med prisvärda tjänster och produkter som ingår i On Tour.

Internationella projektrabatter

Som den dedikerade affärsresebyrå vi är, kan vi erbjuda rabatter på utvalda leverantörer anpassade för underhållningsindustrin. Vi hanterar dessa konton åt dig så att du inte missar att använda din bonus och dina poäng.

Flygbolagets bonus till ditt företag

När det är möjligt ser vi till att ni får flygbolagets bonus till ditt företag. Bonusen används till flygbiljetter.

Flygbolaget Sponsoring / PR kontrakt

Om du gör ett separat sponsor / reklamavtal med något flygbolag inför ett projekt, kan vi vara en del av det också. Det positiva är att vi utöver att boka flygbiljetterna , erbjuder kompletterande produkter och håller en hög servicenivå med tillgång till 24access.

MARIN & OFF SHORE

S.k Marine Fares är specialpriser och är endast tillgängliga hos utvalda resebyråer, vi på eXcits har tillgång till dessa och är därmed unika att kunna erbjuda flygbiljetter speciellt anpassat inom detta yrkesområde.

Dessa avtalspriser är speciellt riktat till sjömän, offshore riggarbetare och anställda som är baserade till havs, t ex vid vindkraft och som behöver åka till/från sin tjänst.

Kontakta oss på eXcits Worldwide för mer information och hur vi kan hjälpa er att få tillgång till dessa specialpriser och förmånlig flexibilitet anpassat till era behov.